Vi är Zerio...

Vi är en webbyrå baserad i Jönköping som alltid strävar efter att vara i framkanten inom det vi gör. Genom att ständigt utvecklas och förbättras tar vi ett steg närmare att uppnå detta mål varje dag.

Vi har gjort valet att inte ta några sorts genvägar, med andra ord så är allt i hemsidan som du får gjorda ifrån grunden utav oss. Vilket tillåter oss att ha en betydligt bättre kontroll och överblick över arbetet som vi utför.

Våran filosofi

Vi tror på att göra saker rätt från början och undviker därmed alla typer av genvägar. När vi skapar en hemsida åt dig, så gör vi allt från grunden. Detta ger oss en mycket större kontroll och överblick över arbetet som vi utför och vi kan därmed säkerställa att det lever upp till högsta möjliga standard.

Genom att arbeta på detta sätt kan vi garantera att din hemsida inte bara ser fantastisk ut, utan också fungerar på bästa möjliga sätt. Vår dedikerade och erfarna utvecklare strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar och se till att du får en webbplats som är skräddarsydd för att passa dina specifika behov och önskemål.

Våra framtidsmål

Vi anser att det är viktigt att ständigt utvecklas och förbättras för att ligga i framkant inom vårt område. Vi ser därför till att våra mål är väldefinierade och mätbara så att vi alltid kan mäta vår framgång och vidta åtgärder vid behov.

Ett av våra huvudmål är att leverera högkvalitativa och skräddarsydda webblösningar som uppfyller våra kunders behov och önskemål på bästa sätt. Vi strävar efter att skapa webbplatser som är både visuellt tilltalande och funktionella. Detta gör vi genom att använda den senaste tekniken och de mest effektiva metoderna inom webbutveckling.

Ett annat mål vi har är att ha en stark och tillförlitlig kundtjänst. Vi förstår vikten av att ha en bra kommunikation med våra kunder och att vara lyhörda för deras behov och önskemål.

Genom att arbeta mot bland annat dessa mål kan vi garantera att vi alltid strävar efter att överträffa våra kunders förväntningar och leverera högkvalitativa webblösningar som hjälper dem att nå sina affärsmål.

Våra teknologier

Teknologierna som vi använder oss utav beror helt på projektet. Vi har stor kompetens inom mängder av olika teknologier och språk, därmed så kan vi alltid välja den teknologin som passar just ditt projekt bäst.

För att skapa en robust och högpresterande hemsida är vår standard att använda NextJS som ramverk för självaste hemsidan och Rust eller C# (ASP.Net) för självaste servern/backenden. Detta är då dessa ramverk kan hantera mycket trafik, presterar bra och kan enkelt underhållas och anpassas.

Vi kan stolt säga att vi har möjligheten till att anpassa teknologierna som vi använder utifrån era behov så ni enklare kan underhålla er hemsida i framtiden, om ni då inte väljer att vi skall underhålla den åt er.

Våra värderingar

Vi tror på ett långvarigt och hälsosamt samarbete mellan oss och våra kunder. Att ha en hemsida är betydligt mer än skapelsen av första versionen. Det är en oftast en långsiktig investering som man vill kontinuerligt uppdatera och underhålla för att se till att den presterar på bästa sätt.

Det kommer ofta upp oväntade förändringar efter hemsidans skapelse, ni kanske ska hålla ett stort evenemang och vill ändra hemsidan för att bättre marknadsföra detta evenemang, eller liknande.