Zerio / Aktuellt / Bolaget Records digitaliseras

Bolaget Records digitaliseras

Datum

Skriven Av

Webbyrån Zerio AB samarbetar med bandet Bolaget Records för att ge dom en digital plattform att samla information på.


Bolaget Records är ett spännande skivbolag som gjorde stor succé under sommaren 2022 med deras hitlåt "Kan Inte Gå" från deras egna band, Bolaget. Låten fick mycket uppmärksamhet från lyssnarna och bidrog inte bara med att lyfta fram Bolaget som ett av de mest lovande banden i Sverige, utan den blev till och med Sveriges mest spelade låt 2022.

Vi på Zerio AB har haft den stora äran att samarbeta med Bolaget för att skapa en skräddarsydd hemsida där bandet kan dela med sig av sin musik och samla all information angående deras band & skivbolag på ett och samma ställe. Med den nya hemsidan kan fans lätt ta del av Bolagets senaste nyheter, turnédatum, musikvideor och andra spännande projekt.

Under projektets gång har vi arbetat nära med Bolaget för att förstå deras vision och mål. Genom att använda moderna tekniska lösningar har vi på Zerio AB skapat en hemsida som inte bara ser snygg ut, utan också är lätt att navigera och använda. Resultatet är en hemsida som speglar Bolagets kreativa vision och som hjälper bandet att nå ut till sina fans på ett enkelt och effektivt sätt.

Om du vill lära dig mer om Bolaget och vårat samarbete, eller om du vill ta en titt på den nya hemsidan, kan du följa länken nedan.